lørdag 10. november 2012

Agroteknikk 2012

Jordplan treffer du på Agroteknikk fra den 15. - 18. november

Du finner Jordplan i Hall D på stand D02-06 


Vi viser hvor enkelt det er å komme igang og du kan registrere deg som bruker på http://jordplan.no når du besøker oss. Vi hjelper deg å finne gårds og bruksnummer og organisasjonsnummer hvis du ikke har det i hodet. Samtidig får du kanskje noen tips om de mange mulighetene som finnes i web applikasjoner.

Be oss om å vise deg hvordan Jordplan virker på din mobil, eller prøv noen av telefonene og nettbrettene du finner hos oss.

Samarbeider med Eurofins

Vår siste nyhet er samarbeidet med Eurofins om stedfesting av jordprøver med mobiltelefonen og Jordplan, og online bestilling av jordanalyser hos Eurofins. Jordplan forteller deg med en gang hva dine analyser koster, og du kan selv velge analysetype på de enkelte prøvene. Det er ingen manuell innlegging av data etter at du har registrert prøvenr. på mobilen. Raskt, enkelt og sikkert.

Vi kan gi deg råd om hvordan du bør ta jordprøver på din eiendom og hvordan du bør nummerere og merke jordprøvene. Eurofins har mange mottakssteder som tar imot jordprøver for forsendelse til laboratoriet. Mottakssteder godkjent av Jordplan har fått opplæring i hvordan du best bør ta jordprøver med Jordplan.

Les også om Jordplan i Agroteknikks Messeavis på side 23. Jordanalyser er viktig og skal vise variasjonen i jorda. I den pålagte gjødselplanen bruker vi gjennomsnittsverdier, og de beregner vi Jordplan for deg. Men tiltak for bedre avling krever at man kan finne ut hvor på jordet det er problemer og sette inn tiltakene på riktig sted.

Du treffer oss alltid

Hele året treffer du Jordplan på Facebook

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar